12 hours of love.

Sitter här och andas ut efter den otroligt långa dagen!

Som jag sa förut så åkte jag in till Säve vid 9 och åkte därifrån kl 16.00. Sen åkte jag in vid 21.00 igen och var där till typ 24.00 och sen gick jag till Södervärn och var där tills kl 1.45 typ. Har alltså vart iväg 12 timmar idag, bara fotboll. Gud vad jag älskar sånt!!

Hade egentligen velat vara kvar ett tag till nu men jag hade nog inte orkat. Men det är inte förens man är hemma och varvar ner som man inser hur trött och sliten man är.

Imorgon ska vi säkert in igen, hoppas det iallafall. Fast jag har inget lag att heja på...utav 3 lag så kom inget till final...?!

Men somsagt så ska jag nog sova eller se lite på tv nu innan jag somnar. Så ses vi lite senare idag ;)

//Räkan

Team Sportia <3

Nu har väl mesta delen av Team Sportia gått. Lite tråkigt eftersom det är så himla roligt men men.

Igår spelade jag med P18 mot 94/93 lag. Då blev det 3 matcher och vi föll på målsnöret, när det var 17 sekunder av förlängningen så gjorde AIK mål...Men jag vill inte prata mer om den dagen för allt var skit dåligt och jag bröt ihop totalt eftersom jag var så himla besviken på mig själv.
Då trodde jag att jag var klar för i år så jag tänkte nästan åka in kl 3 och kolla IFK Ds men något fick mig att inte göra det och det var en jävla tur eftersom Rosita ringde halv 9 imorse och undrade om jag kunde hoppa in med 95:orna (samling 9..)och självklart kunde jag det. Trotts lite förkylning och en fot som gjorde väldigt väldigt ont så gick det men vi kom 5:a...Inte bra alltså.
Sen satt jag med Mamma och Pappa i sekritariatet till kl 16.00, handlade, sen hemma.

Snart ska vi äta lite mat och sen ska jag och Pappa åka till Säve igen och kolla på P18 och IFK. Vet inte hur länge vi blir kvar där man ganska länge skulle jag tro... :D


//Räkan.


Ps. Emma skriver inte just nu p.g.a att hon är på ett super roligt men tydligen väldigt förvirrat Möte. Haha, i helgen ägnar hon tiden åt Musik och jag åt fotboll ;)
Ds.


Underbara <3

Vart har Emma tagit vägen!?  Jag menar i bloggen alltså, för just nu ligger hon på en madrass i mitt eget lilla rum och pluggar.
Kom just på att jag verkligen älskar dessa enkla stunder som uppstår ibland. Vi sitter bara här och pluggar, pratar lite (men inte som kvarnar just idag), sjunger med i "Spirit-Låtarna" en helt vanlig onsdag kväll. Eller ja, helt vanlig kanske den inte har vart.

Var i skolan, ingen komentar. Därefter gick jag i storm till Stan och sen vidare till en tjej som heter Hannas hus i innerstan. Där träffade jag Emma, Moa, Kalle, Edith och två helt nya tjejer för mig; Andromeda och Hanna ;) Kuligt!



Sen gick vi och såg Avatar...För ett par timmar sen kunde jag inte i hela världen förstå vad som är så speciellt och hopplöst bra med den filmen men ja, det var som sagt för ett par timmar sen.
Min första tanke var "Tarzan" men det ändrades snabbt till något jag knappt kan sätta ord på. Så otroligt bra var den...Det kanske inte är just min typ av film men den helt magiska och fantastiskt överkliga miljön och varelserna gjorde det så underbart bra och fångade verkligen mitt intresse i 2,5 timme (vilket väldigt få grejer gör).

Så det finns en liten känsla i mig just nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen men jag antar att jag får göra Emma sällskap med pluggandet och skrubba in Musiken tills imorgon...Blä.

//Räkan


Tjejmiddag <3

Detta inlägg är tillgängnat en speciell grupp tjejer som jag alltid kommer hålla nära hjärtat även fast de kanske inte vet om det.

Helt plötsligt så blev jag så otroligt sugen på att ta en paus i det "riktiga" livet och stänga in mig i en stuga på kneippbyn och bara prata med att par tjejer. Haha. Någon kanske vet jag jag pratar om just nu, eller jag är faktiskt ganska så säker på att alla utan 1 av dessa tjejer läser det här och vet precis jag pratar om ;)

Det är tjejer jag vanligtvis kanske inte berättar mina djupaste känslor och hemligheter för men på något sätt så fick jag en så otrolig lust att bara göra det, eller iallafall prata lite.

Så de tjejer det gäller tycker jag ska boka in ett datum så fixar vi en hel kvällnatt med gamla gänget och pratar. Är också rikigt sugen på att köpa spelet "Tjejmiddag" och bara sitta i timmar och prata, skratta och gråta tillsammans.

219 kr från Bluebox.





youheshe <3

Hittade en grym shoppng-sajt nyss. youheshe.com . Vet inte om det finns en "riktig" butik eller så men det är iallafall Danskt verkar det som. De säljer t.ex Acne, Loopie Love, Ganni och J Dauphin. Det är en bred pris klass och det billigaste jag hittat kostan runt 200 medans det dyraste ligger på över 3000 kr. Så somsagt, väldigt brett.

Några grejer jag fastnade för (men som jag förmodligen inte kommer köpa...) :



3.1 Phillip Lim (849 DKK)



Baum und Pferdgarten (900 DKK)


Roba (299 DKK)


Loopie Love (350 DKK)


Tyvärr har jag ingen aning om vad DKK blir i SEK men om det känns aktuellt så får ni väl ta reda på det :)
Rekomenderar verkligen den här hemsidan, kanske lite väl "lyx" med ganska så dyra grejer men det är fint att titta på iallafall ;)


//Räkan


"framtids-spararen"

Gud vad jag var duktig idag! Jag la ner typ 70 kr i min "framtids-sparare" :) Skitbra!

Känner mig också ganska bra idag, i jämfört med iförrgår och igår iallafall :)
Sitter här och dricker och äter som en liten galning nu så att det inte ska hända igen...

Idag har jag inga andra planer än att jag ska vila mig efter skidspåret som jag nyss kom hem från. Åkte inte så långt, bara 5 km så, så trött är jag egentligen inte men måste nog vila och framför allt dricka ändå.

Imorgon ska jag se Avatar med Emma och några till också :) <3

Näringsbrist

Nej, ingen skola för mig idag...
Sitter istället här och myser i täcket och kollar på MTV och läser lite bloggar :)
Har också fått behålla maten och drycken vilket jag inte fick igår.

Vet inte riktigt vad sm hände säkert men det började med att jag var sjukt trött och grät utan anledning och mådda jätte dåligt. Cyklade iväg på träning och tränade och då kändes det helt okej men sen efter träningen kom den obeahliga känslan tillbaka som all jag bara skulle spy när som helst. Men som tur var så gjorde jag inte det....förens jag kom hem. Mådde illa, gick och dushade och försökte äta lite (var sjukt trött så jag orkade knappt sitta upp) och sen kom det...både tacopaj och cola...FY! Har inte spytt på flera år så det var väldigt obehagligt. Så jag har vart rädd nu hela morgonen och har inte vågat äta något. Och tagit minimala klunkar med avslagen cola...

Men nu känns det mycket bättre och jag har precis ätit Chips och mackor och druckit lite mer avslagen cola så nu känns det bättre igen.

Allt är väl bara näringsbrist...Fy!

Slut på ord så.....


Skolfotot på Emilia i säg fyran/femman <3                        ©






En lite halv poetisk bild...                                                     ©

Hälsningar Emma Limosa (Sillen) Djurberg

Barnvakterna <3

Hej Hej På er allihopa!
Ikväll har jag och Emma fått det fina heders uppdraget att sitta barnvakter åt Ella-Stella ;) <3 (Emmas 2 åriga syster).
Kvällen har vart väldigt lugn än så länge och lugnare kommer den väl bara bli eftersom Emma håller på att natta henne nu.
Annars så har vi bara handlar godis (!!), lagat Tacos, gjort Chokladmousse (som vi snart ska äta) och nu håller vi på att se min favoritfilm (ALLA KATEGORIER!! nästan) World Trade Center <3
Senare ska vi se "En vampyrs bekännelser också fast något säger mig att den inte komma vara lika "lätt" tittad som "En shopaholics bekännelser" Hihi  :)

Nej, nu ska jag fortsätta mysa med underbara Midas och byta om till lite myskläder.

(Bilder från kvällen kommer nog imorgon )

Nu kom Emma också så nu måste jag verkligen gå ;) <3

//Räkan

Så underbart....

Jag håller på att lyssna på en av mina riktigt favoritlåtar som ja som jag har älskat sen jag var jag vet inte hur liten.
Jag har nu som om det inte kan bli bättre en musikvideo med Aragorn från Sagan om ringen med den här låten <3 Haha det är så underbart!!!   

Hur mycket kan man inte älska sagan om ringen!!!!
Haha jag tror igentligen inte Emilia håller med mig men det ska jag snart ändra på (mohahahahhahha)
Men ja låten måste alla hjärtan skrika efter!!!
Det känns verkligen som om inperationen droppar av mig så för den här gången slutar jag här<3
Hörs snart igen.
Hälsningar Emma Limosa (Sillen) Djurberg

En hel del Längtan....


Emilia och jag på Monki på vår vinter Stockholms resa!!!  ©

Vilken seg dag det har varit....
Och då menar jag riktigt seg!!!!

Längtar så efter imorgon när jag ska vara med Emilia!!!!!

Att vara med henne kan verkligen lätta upp i dessa trista dagar, vill inte ha kallt och snöit mer GUD VAD JAG SAKNAR SOMMAREN!!!!
Men ja juste det är helt otrolig men jag ska kanske åka till England (favorit land dessutom) 2 gånger i sommar.

Nr 1: Konfirmationen

Nr 2: Kanske åka med min lilla kör!!!
        Över min födelsadag!!! och inte vilken födelsedag som helst, Min FEMTONÅRSDAG!!!!!
Men ja vilken plats hade inte varit perfektare att fira sin 15 årsdag på än i London. Jag är bara lite ledsen för att inte Emilia och min familj kan fira med mig <3

Att mitt favorit land England är just nu ja ska man kalla det en gissning?
Nej det kan man inte kalla det, mer att jag inte "vet så mycket om det"
 och det började igentligen bara med att Robin Hood kom där ifrån och ja så blev det bara så.
och nu när min kärlek har växt så, så kan jag knappt bärga mig innan jag får se det med mina egna ögon och uppleva det med mina egna sinnen!!!
Det ska bli så ofattbart kul!!!!
Haha det här känns ganska osammanhängande skrivet och det blir visst en del utropstecken överallt men men :)
 
Hälsningar Emma Limosa (Sillen) Djurberg

Inspiration

Sitter och kollar runt lite efter nya bloggar och jag hittade Igor + André.
Är verkligen fångad av hans konst som är helt otrolig och verkligen inspirerar! Helt fantastiskt och otroligt!

(Tog tyvärr ingen bild eftersom jag inte är helt säker på om jag får det)

//Räkan <3

Music In Me <3

Jag tror att musik är en ganska stor del av många människors liv. Jag har länge tänkt att min relation till musik är inte så speciell utan det är något som bara hänger med och som jag verkligen tillåter att hänga med.

Går nämligen ingenstans utan mobil (med Headset då såklart) eller Mp3! Om jag ska gå/cykla de ca 300 meterna till affären några kvarter bort så tar jag alltid med mig Mp3 och är batteriet slut eller om jag inte hittar några hela lurar så blir jag super sur och den roliga delen av att gå till affären är plötsligt borta...

Nåja, vad jag ville säga är att musik hjälper mig och säker många andra i livet. En låt kan andra mitt humör från väldigt stressad och "deprimerad" till hur glad och fylld med hur mycket självförtroende som helst! Det är helt sjukt vad 3 min kan göra med en.

Vad jag ville berätta är iallafall att jag har (precis som mycket annat i mitt liv) bestämmt lite hur det kommer se ut t.ex på mitt bröllop och 2 andra stora tillfällen i mitt liv :)
(Det här är också en liten komihåg till Emma och min familj eftersom jag kanske inte kommer kunna ha så mycket att säga till om när min begravning så planeras...)

Bröllop
Emma ska sjunga låten "We are man and wife" (Michelle Featherstone) , precis som på Haley och Nathans bröllop (Hihi).
Så ska jag också försöka locka dit Kate Voegle som ska sjunga många (!!) av hennes låtar men speciellt också "Sweet Silver Lining" precis som på Peyton och Lucas bröllop :)
Emma får också väldigt gärna klämma in en Spirit låt också :) Fast jag vet inte riktigt vilken som passar bra dit...

Mina barns dop (iallafall det förstas)
Återigen är det Emma som ska sjunga och hon ska då sjunga en låt från Michelle Featherstone fast den här gånger blir det "Go On My Child"
Sen en spirit låt också och det blir "Here I am" 
Och återigen ska jag tvinga dit Kate Voegle som ska sjunga "Lift Me Up" .

Min begravning 
Det här är ju nästan den viktigaste...
Då vill jag iallafall att Emma ska sjunga Sprit låten "You can't take me" och "Sound the bugle" . Vill också att hon ska sjunga "Love of my life" -låten ( vet inte om den heter så )

Det här kommer säkert andras 2tusen111 gånger men det här är vad jag vill nu :)

(Om ni inte listat ut det än så är det bara att klicka på sångtitlarna så kan ni höra låtarna via Youtube. Och videorna har ingen betydelse)

//Räkan


"Sillen"


Nu äntligen ska jag ha tid att skriva Mitt inlägg....
Emila som har som sagt skrivit på hur mycket som helst och jag har knappt hunnit med :D
och mitt egna inlägg "Dom 2 R:n" ska vi inte ens tala om.
Nej här kommer nu Mitt inlägg:

Haha eftersom Emilia i stort sätt har förklarat allt om bloggen så finns det väl bara jag kvar att skriva om.
Jag tänkte skriva (härma) Emilia med det här med mina tre intressen men sen kom jag på att jag faktist inte vet vilka det är....
Jag förändras så mycket just nu, mer än jag någonsin gjort, med hur jag tänker, ser på saker och på mig själv.
Men en sak jag är säker på, är att jag Älskar.
Jag älskar Emilia, jag älskar hela min stora familj, jag älskar mina vänner och ja jag älskar själva livet. Jag har bara för några månader förstått det, hur mycket jag faktist bara älskar att leva och med den insikten så blir jag så lycklig!!!

Men ändå även fast jag är osäker på "mina tre intressen" så ha jag ju massor som intresserar mig tex:

Jag ÄLSKAR att läsa, och även fast det kanske låter lite "nördigt" eller liknade så ja då är det väl de det är, skit samma, jag älskar det.
Den här underbara känslan när man är mer medveten om boken än sitt riktiga liv, när man lever innuti den!!!

Jag har nu för inte så länge sedan förstått att jag oxo älskar filmer, eller ja vem gör inte det?
Den ennorma spänningen när filmen är som bäst och man knappt kan sitta still, eller när man nästan dränks av sina egna tårar i någon underbar extremt sorglig kärleks film<3

Att skapa genom tex att teckna eller skriva eller varför inte i lera, ja det gillar jag oxo :D

När jag var mindre var jag än riktig natur männinska men jag tror att det avtog ganska mycket när började känna att jag blev större eller ja typ i femman-sexan, i sjuan var det nästan "helt borta" och jag hade nog bestämt mig för att jag nog aldrig skulle jobba med djur i framtiden ändå, men sen bara sådär efter att jag faktist sett mitt första avsnitt av "Stranger among bears" ändrade jag helt uppfattning (igen) coh nu har jag redan bestämt mig för att jag måste jobba med djur och mitt drömjobb är att arbeta och försöka att hjälpa utrotningshotade djur utomlands.
Jag brinner verkligen för det och ja jag tror att jag kommer lyckas <3

Haha jag hade visst lite att skriva om ändå  <3



Hälsningar Emma Limosa (Sillen) Djurberg




RÄDDA HAITI!


Ingen har väl missat det otroligt hemska som hänt på Haiti!? Det har inte alls berört mig lika mycket som Tsunamin i Thailand men ändå så får jag nästan ont i magen när jag tänker på alla stackars männsikor och framför allt barn som befinner sig där just nu!

För er som "råkat" missa detta så kan jag berätta lite kortfattat att:

"Det var en enorm jordbävning. Alla hus och allting ligger längs med marken. Många barn är föräldrarlösa och många föräldrar är barnlösa. Hela världen försöker hjälpa till men hjälpen kommer inte fram."

Det är ungefär det jag vet. Men det räcker för att jag ska se det som en hemsk katastof och jag gör just nu allt jag kan för att hjälpa till. Många kanske undrar vad jag kan göra; En 14 årig liten tjej. Men jag skänker pengar! Och det tänker jag fortsätta med!! Och jag tycker att alla andra också ska göra det och om ni inte har börjat med det än så tycker jag verkligen att ni ska börja!

Det behövs inte mycket från varje person om alla lägger något!

Så om ni vill vara med och bidra till alla de stackars barn och vuxna på Haiti så tycker jag att du ska sms:a, antingen 10katastof och då skäner du 10 kr och om du vill skänka 50kr så sms:ar du bara ordet katasrof till 72950. Då hjälper du Rädda barnens arbete för att hjälpa Haiti.


//Räkan

19 Januari 10

Hej Hej!

Som ni kanske listat ut så kom jag inte alls upp sådär jätte tidigt som jag vill imorse. Hade ställt klockorna på halv 6 och då ringde ju dom också (Jo, jag har två) men på något sätt lyckades jag somna om igen...Typiskt.

Men imorgon ska jag försöka igen och så ska jag hålla på så tills min kropp inser hur skönt det är att gå upp och ta det lungt på morgonen. Det är faktisk ett rent mirakel att jag inte har magkatarr oftare...

Så slutade ju kl 14 i skolan men jag märker knappt att vi slutar olika tider för varje dag känns lika långa vare sig vi slutar kl 14.00 eller 15.30... Men då gick jag iallafall till Solberga och satt och väntade på Emma i 1 timme. Hon skulle följa med och laga min klocka. Och jag måste säga att det är helt otroligt! Jag har snart haft min kl i 1 månad och jag har redan fått lämna in den 2 gånger och den är ju ändå köpt här i Sverige, så jag undrar verkligen hur min fejkade Esprit klocka från en marknad i Turkiet kunde hålla i år!!!

Sen mötte vi upp Moa också och gick och åt.

Så, nu vill jag inte skiva så mycket mer om det utan lite mer intresantare saker som Emma tycker att det ska vara :)


En av mina favorit bilder på Emma. Det är direkt efter att hon klippte lugg <3


//Emilia Maria "Räkan" Söderholm


22.57....Usch va sent och jäkligt!



(De finaste pepparkakor jag någonsin gjort!) <3
Gonatt på er!

Borde egentligen ligga och susa (ja, susa inte sussa!) för länge sen men det var ju idrottsgalan och den får man absolut inte missa! Man får helst inte missa någon Gala i Januari eller någon annan gala heller för den delen men just idrottsgalan och fotbollsgalan är det något speciellt med!

Imorgon bitta ska jag iallafall gå upp riktigt tidigt och mysa hela morgonen! Älskar morgon mys men det är bara så himla jobbigt att dra av sig täcket och resa sig. När man gjort det brukar allt gå ganska bra men det är ju de där första kliven som man oftast misslyckas på.

Men om jag kommer upp innan kkl 6 imorgon så ska jag springa några km efter skolan också :) Schysst belöning ;)


Gonatt på er igen :)

//Emilia Maria "Räkan" Söderholm


Dom 2 R:n, Regler och Robin Hood

Så nu när dom första orden är skrivna så ska vi ju se vad jag ska hitta på att skriva om...
Det verkar ju ganska smart att skriva mina regler/mål för mig själv nu när jag och Emilia startar en ny blogg:

x När jag nu i fortsättningen ska skriva ska jag försöka att skriva så varierande som möjligt, att jag inte ska skriva så mycket om vad jag har gjort under dagen utan mer vad som rör sig innuti mitt huvud.

xJag ska oxo försöka lägga ut mer bilder bäde för att det blir lite mer liv i bloggen och för att det är roligare att läsa.

Haha ja det var kanske inte så många men det räcker än så länge :)

Ett problem som vi redan har ställts inför är ju det här med designen (suck..) Vi är båda två riktigt dåliga på detta och har ingen aning om photoshop så vi har nog tänkt att vi ändå får ta att be någon annan att göra designen av oss, tyvär men förståligt så tar ju dom flesta betalt så ja vi får väl offra lite på den frånten men det är det nog värt....


Sitter just nu och lyssnar på en av mina förtillfället favoritlåtar: "We need each other" med Sanctus Real och om det inte kunde bli bättre, med scener från min absoluta favorit serie Robin Hood!!!
Titta och njut!!!
 


Hälsningar Emma Limosa (Sillen) Djurberg


"Räkan"



Oj , vad det kändes ovanligt att skriva in en ny epostadress och ett nytt lösenord! 

Jag vet inte hur ni känner men gick det inte lite väl fort i förra inlägget? Jag vill gärna gå in på djupet (även fast det kanske inte är så himla bra ibland) och det känns som att vi bara skrapade lite på ytan i förra inlägget. Det var däremot ett super duper bra "första inlägg" tycker jag men ni blev nog inte så mycket klokare på vem jag är. Eller hur?

När jag tänker på mig själv så tänker jag på 3 saker och det är mina 3 stora intressen i livet.

  • Shopping
    Jag är ingen riktigt Shopaholic som blir helt tillfredställd när jag shoppar, eller jo, det var en lögn. Jag älskar verkligen att shoppa fast när jag säger "Shopping" så tänker jag enbart på kläder, skor, väskor, nagellack, smycken, hårprylar. Alltså bara en ganska liten del av vad "Shopping" egentligen står för. Men ni får helt enkelt lära er att när jag säger "Shopping" så tänker jag skor och inte motorsågar eller mat...
  • Fotboll
    Jag kanske inte är någon äkta naturbegåvning när det gäller fotboll men enligt mig själv och vissa andra så är jag faktisk riktigt bra. Jag började spela när jag var 10 år och har alltså spelar i 4 år nu. Det känns som så mycket mycket mer men tydligen inte. Jag började spela i IFK visby och det är sär jag är "skolad" och jag kunde inte haft mer tur. Om jag inte hade spelat där hade jag inte vart den spelare jag är idag...långt ifrån. I IFK spelade jag nästan bara med folk som var ganska många år äldre än mig. Den äldsta var väl upp mot 30 tror jag och det kändes helt okej och när min omgivning i Oktober 2009 började prata om att byta till ett lag där jag fick spela med dem i min egen ålder så ville jag inte alls. Det är nog det jobbigaste jag har gått igenom hittills i mitt liv. Även fast det låter väldigt larvigt så var det verkligen tufft för mig. Nu har jag spelar i P18' 95 lag sedan November 2009 och jag stormtrivs verkligen! Det är som när man står på ena sidan av muren och man vet allt om sin egen sida och man trivs sen säger någon att "du borde verkligen se andra sidan av muren, den är mycket bättre" men man själv vill ju inte för man vill ju inte lämna den trygga sidan som man likskom "kan" men en dag bestämmer man sig bara och man klättrar över muren. Det kan ta ett tag men man kommer över och efter ett tag inser man att andra sidan är så otroligt mycket bättre än den man kom ifrån! Precis så är det.
  • Resor
    Den här "kategorin" av mitt liv kan jag inte annat än undra över. Jag förstår verkligen inte hur jag kunnat fastna i det spåret. Visst har jag rest en del, kanske mycket mer än vissa men också mycket mindre än vissa andra. Men ändå så gillar jag hela grejen med att se något annat (Haha, i den mån av att man vet att man har ett hem att komma tillbaka till, med tanke på vad jag skrev några rader upp) och att lära sig nya saker. Man lär sig nog att se livet på ett annat sätt när man reser. Dessutom är jag helt bombkär i New York. Jag har aldrig vart där och det kommer nog ta ett tag innan jag kommer dit men ändå så ser jag det som det största. Bara jag kommer dit, sen kan livet ge mig va fan det vill. Jag ser New York som ett av världens stora centrum. Vilket det troligen också är men där finns det liksom så mycket människor från så många olika platser, med olika bakrund, kulturer, språk och religioner, olika utseenden och olika viljor. Att få befinna sig där, om än så för bara ett par dagar, skulle vara så otroligt mäktigt.

Det är så jag ser mig själv i stora drag. Eller det är iallafall mina 3 stora kärlekar i livet. (Om man tänker "grejer").
Sen älskar jag ju såklart alla närmaste omkring mig; Min familj , min släkt, mina vänner och också såklart Emma som jag skriver den här bloggen tillsammans med.
Nu känns det på något sätt som att vi säkrat vår framtid. För som jag skrev i förra inlägget så vill vi ganska så olika saker. Emma vill England och hon vill också jobba med utrotningshotade djur, fast vart vet jag ju såklart inte men jag är ganska säker på att man inte hittar så många arter mitt i New York. Eller vad tror ni?
Ja, och som ni kanske redan förstått så är min dröm New York. Men om jag blir kvar där för all framtid vet jag ju såklart inte. Annars så tror jag faktisk att jag vill jobba som frilandsjournalist för något resemagasin. Eller,ja, jag vill iallafall resa en hel del innan jag skaffar familj. Men vad jag vill få fram med " att vår framtid är säkrad" är att om vi klara att hålla den här bloggen vid liv så blir det ju som någon slags länk mellan oss :)

Haha och hela den här faderuttan med familj och barn tror jag vi tar en annan gång eftersom jag har ganska stora och vilda planer som har för vana att ändras ganska ofta :)

Och nu ser jag att jag verkligen rusat iväg...men men, en annan sak jag älskar är att skriva och jag är ganska säker på att det kommer märkas, som nu ungefär...Ni får ha lite överseende med mina fingrar...dom och mitt huvud går inte alltid ihop. :)

// Emilia Maria "Räkan" Söderholm

Ps. Om ni undrar över det här med "Räkan" och "Sillen" så är det något jag och Emma snappat upp vid något tillfälle. Det började väl någon gång då jag bara ville reta henne genom ett "öknamn" och det bästa jag kunde komma på var "Sillen" eftersom hon hatar sill! Sen så följde det liksom bara med och då ville hon ha ett smeknamn på mig. Och då blev det Räkan. Vet inte riktigt varför eftersom jag älskar räkor men att det blir lite "ojämt" här och där är inte övanligt när det gäller oss :)
Ds.

Ps 2. Och om namnet "Flundran" någonsin dyker upp (vilket det troligen kommer) så är det "vår" (mest Emmas pappas) tandemcykel som vi haft många roliga stunder på. Haha.
Ds 2


Dom första orden....


Emma i Blått & Emilia i "Rött" <3

Emma skriver med tjock och kursivstil
Emilia skriver i kursivstil

Kl är 17.07 om ca 30 minuter måste Emma gå till bussen och ta bussen och åka dom ca 2
milen som skiljer våra hem åt, så ja låt oss bara ta med det viktigaste som nu detta första inlägg bör innerhålla:

Bästa vänner, ja det är väl  vad vi både skulle kalla oss <3
Vi är båda 14 år.

Vi har varit bästa vänner sen länge, ja hur längesen var det igentligen, det borde ha varit i tvåan eller trean eller hur?`
Och vi det kommer vi oxo fortsätta att vara <3
Sen ca 1,5 år år tillbaka har vi gått på två olika skolor och det var väl troligen det första hotet mot vår underbara vänskap, men har visat sig vara raka motsattsen.
Vi har kommit närmare varandra än vad vi någonsin varit
och ja som sagt det kommer nog bara fortsätta i den banan <3

Vårt fina namn DreamsWeFollow kom vi på/står för alla våra stora drömmar om framtiden.
Och jag har kommit på att våra drömmar är ganska olika varandra, eller egentligen inte men jag funderar ganska mycket på hur det ska gå ihop. Jag vet inte hur Emma känner men jag vill ju helst hålla ihop med henne hela livet (eller hålla ihop och hålla ihop, jag vill iallafall ha henne någonstans i närheten) och det här med lång distans "förhållanden" är nog inte min starka sida...HADE en brevvän en gång men ja...HADE är ett väldigt viktigt ord i den här meningen. Och eftersom min dröm är New York och Emmas dröm är England...ja, det är ett stort hav emellan!!! Atlanten tror jag att det är, eller hur Emma?
Människor har korsat hav förut så vi vi kommer klara det <3
Igentligen måste jag erkänna att Emilia är bloggerskan i detta hela och har en lång karriär i detta bakom sig medans min är betydligt mindre men men vi har klarat svårare saker förut så....
Så som sagt själva grejen med detta om ni nu inte har listat ut detta är då att vi ska ha en blogg tillsammans där vi ska kunna skriva om allt som rör oss båda både enskillt och tillsammans.
Jag ser verkligen fram imot det här och faktist Jag tror detta kommer gå rikitgt bra!!!

Ehmm, Lång karriär kan man väl verkligne inte kalla det men jag är väl lite bättre på att faktisk ta mig tid att skriva och du är bättre på att ta dig tid att läsa t.ex. Och precis som Emma så ser jag också väldigt mycket framemot det här. Och det här måste nog vara våran 3 blogg som vi startat tillsammans men Emma har aldrig vart så engagerad som hon har vart den här gången så det kommer nog gå lite bättre än alla andra gånger den här gången...får vi hoppas iallafall :)

Och nu har Emma åkt hem och jag ska välja ut en fin fin bild. Tror att det blir en av mina favoriter från Höstlovet :)

Hälsningar Emilia Maria (Räkan) Söderholm & Emma Limosa (Sillen) Djurberg <3


RSS 2.0