Samlad skönhet




Stal uppmärksamheten...





Lite ensam...





Frusen, bortglömd skönhet...



Summering...



Jag vill köpa kläder!
     -II-         filmer!
     -II-         mycket!    
Men behöver ha pengar!
Har inga pengar!
Suck!

och så var det de här med bloggen... När man tittar omkring på blogg.se och ser alla dessa bloggare som kan skriva så ofta, lägger upp så fina bilder,....mm....Man jämför och jämför och jämför tills man bara kan sucka när man kommer in på sin egen. Haha men nu ska vi inte vara ledsna utan vända det till något bra som Emilia tjatar om:
Nu har vi verkligen något att jobba med, ett litet mål :D

Var med Emilia igår, vi såg en film jag tog med mig "Flags of our fathers" som ja den var inte super bra men ändå någerlunde bra för att vara sevärd, särskillt när det är en sann historia...
Vi såg oxo Systrar i jeans 1 eftersom Emilia verkligen kommit in i ja ska vi kalla den "Systrar i Jeans-yran" och som vanligt drar hon med mig uatn att hon vet om det själv så nu har jag faktist tänkt gå upp för trappan ta fram bok 2 och börja läsa <3

Hälsningar Emma Limosa (Sillen) Djurberg

EMMA!?

Hej Allihopa!
Börjar bli väldigt stressad just nu, det lilla kontrollfreaket i mig börjar komma fram...vilket jag hatar!
Har försökt få tag på Emma hela dagen men hon svarar ingenstans! Får inte tag på någon av hennes familjer heller!?
Vi hade bestämmt att hon skulle sova här och jag undrar om hon har koll på det vilket jag tvivlar på eftersom hon inte har hört av sig, och jag behöver henne ikväll!!
Nej, så eftersom hon inte svarar på mobilen, hennes mamma eller pappa, eller Facebook så gör jag ett sista försök här! Tvivlar starkt på att hon kommer se det här i tid men man får väll alltid hoppas :D

Annars har det vart en väldigt bra dag, jag och mamma var på stan och jag köpte en otroligt söt bikini på Åhlens (visar kanske någongång) så fick jag en snygg tröja från Cubus av mamma också + att jag äntligen har kommit ett steg närmare mina Gula converse som jag längtat efter! Beställde dem för några minuters sen och de kommer troligen på Tisdag-Torsdag någongång! Längtar!

Men som sagt, Emma, om du ser det här så får du jätte gärna ringa mig och uppdatera mig lite! :D <3

/Emilia

Längtar-listan!

(Varning för meningslöst inlägg allihopa!)

Jag är en person som älskar och hatar att längta till saker! Älskar eftersom jag alltid vill göra roliga, nya, spännande saker och upptäcka nytt och hatar eftersom jag aldrig har tålamod nog att vänta!!

Men iår har jag så otroligt mycket som jag längtar till som jag håller på att dö pga av! 
Eller jag längtar oftast till små meningslösa saker t.ex så längtar jag tills imorgon för att vi ska in till mina kusiner för det brukar vara så mysigt och jag längtar också till föreläsningen ikväll eftersom jag älskar att lära mig nya saker! (Har jag märkt nu på sista tiden) Ja, som ni ser är det en mängd småsaker sen finns det lite större saker som jag längtar till konstant varje dag!

Min längtar lista! (Stora saker):

*1 Maj. Då ska jag och typ 10 andra personer som står mig ganska nära åka upp och se Hammarby-IFK Norrköping på Söderstadion. Min första "live-match" så det ska bli jätte kul! Lite trist att vi bara åker upp över dagen men om jag fick välja så skulle vi ju aldrig åka hem så det kanske blir bästa såhär Haha.

 

*Sommarjobbet! I år är första gången jag har ett riktigt sommarjobb, eller jag jobbade egentligen lite i en kiosk för någon sommar sen men det kändes ändå inte som ett riktigt sommarjobb eftersom det handlade om några timmer varannan vecka...Nu i år ska jag jobba på Bilmuseumet här i närheten och det ska bli hur kul som helst!

 

*Burgsvik. En skit rolig sak som har blivit som en tradiotion nu, ända traditionsbrytaren är att Emma, förhoppningsvis, följer med. Haha, håller just nu på att skrämma upp henne så mycket som möjligt så att det bara blir positiva händelser när vi väl är det eftersom sällskapet är liiiite speciellt då och då :D

 

*Direkt efter Burgsvik så är det dags för ENGLAND! Sommarens höjdpunkt tror jag! Första gången jag ska åka utomlands ensam utan mamma och pappa och första gången jag och Emma åker utomlands tillsammans! Fast helt ensamma är vi ju inte eftersom vi åker med en konfirmationsgrupp som måste vara den bästa som finns! Skrattar alltid till gråt när jag är där! Höjdpunkten hitills är absolut högmässan på Påskaftons kvällen/natten!! HAHA, håller på att skratta mig till gråt bara av att tänka på det! Så 2 veckor i England med den gruppen kommer bli så sjukt kul så jag tror jag spricker!!

 

*Fårö med Emma! Haha, detta är väldigt "på ytan" eller vad man nu säger, alltså vi har egentligen bara pratat om det någon gång men vi ska nog se till att få det gjort eftersom jag tror att det skulle bli hysteriskt roligt!

 

*Och sist men absolut inte minst så har vi ju Mexiko över jul/nyår! Underbart och jag kan inte fatta hur jag kommer klara att längta i 8 MÅNADER! Men som tur är så finns det ju massor på listan innan så jag ska nog kunna hålla ut ;D

 

 

Ps. Känns som att jag glömt hälften men det här var det jag kom på just nu :D


Home från fotboll!

EMMA HAR BLOGGAT!!! Stor sensation!! Haha.

Ja, det blir ju aldrig som jag tänkt mig, och det utan två anledningar: Första anledningen är att jag sällan har koll, jag hatar att inte ha koll och får panik men i slut änden så är jag en väldigt förvirrad person som lever på mina vänners minne :D

Andra anledningen är att saker har en förmåga att ändras utan att jag får reda på det....eller ja, det är iofs lika med anledningen där uppe...hmm, aja, jag vill iallafall komma till att min lilla veckoplanering var ganska fel...

UPPDATERAD VECKA!

Onsdag (Idag): Internmatch med distriktstjejerna.

Torsdag: Föreläsning om tobak, droger och annat idiotiskt! (Allstå ingen träning som jag skrev)

Fredag: Haha, här hade jag iallafall rätt! Blir fortfarande in till Kusinerna på "kalas"

Lördag: Ingen match utan tråkig "städning" på P18 området...KUL KUL (?)

Söndag: Ingen konfirmation här inte...Nej, det var på Söndagen som matchen låg! HAHA :D

 

Sådär ser det alltså ut!

 

Men nu är jag iallafall hemma efter matchen och jag tyckte att det gick ganska bra. Inte toppen bra och inte skitdåligt utan något mitt emellan. Fick spela Forward och att säga att det är ovant är en enorm underdrift! HAH.

 

Medelande till Emma <3

Hej Emma!
Vi måste lösa det här för så här kan vi inte ha det!! HAHA Jag överlever helt enkelt inte (det var en väldig överdrift men...) Jag saknar iallafall den extra livsglädje som jag annars har :D Som du ser är min vecka lite dum mot oss men jag tänkte att vi kunde få till den några timmar på antingen lördagen eller söndagen eller också att vi tar någon timme på Fredag, en fika eller så, så att jag får dumpa mitt liv på dig och du får dumpa ditt på mig (vilket jag älskar och du fattar nog vad jag pratar om och just nu känner jag också att jag sagt lite för mycket än vad du tål så jag kommer nog få en utskällning och en uppdatering av reglerna HAHA <3 Men jag Saknar dig iallafall! RING när du har tid ;)

 

 

Gonatt <3

Dö inte <3

Älskar dig <3

 

/Räkan


Efter torka kommer solen fram! (?)

Del 1:
Emilia is right
, när hon får sin fina bloggbärsäkragång så inläggen knappt hinner läsas innan den har en nyare konkurent ja då känner jag mig nästan tvingad att skrapa ihop ett själv <3


Så jag börjar med det som mer än ja kan det vara mer än hälften alla bloggar här på blogg.se handlar om:
Mode

Jag har aldrig brytt mig ett skvatt om det och jag vet inte riktigt vad som gjort så att jag ändrat mig, eller jo föresten: Emila <3
Men iallafall så har jag blivit ganska intresserad, inte som dom som Verkligen är intresserade utan mer som dom som tycker det bara är ganska kul, haha förstår du <3
Men haha istället för att överdriva kan man väl helt enkelt säga att jag har börjat intresera mig om kläder och hur man kan kombinera dom med andra.
Så när jag var runt på nätet med igentlig avsikt att göra matteuppgift men som slutade upp med dessa:
Två helt otroligt vackra klänningar som kommer få mig att börja gråta när jag tänker på att mina odds att få dom är ganska små (ekonomiskt sätt förstås) iallafall båda två :)

                  



                  

Del 2:
Idag är det än sådan där dag som man inte har bestämt så mycket om, mer än att plugga tills man blir klar :)
Så innan jag åkte hem gick jag och spattserade ner i mina solglasögon med vissa av dom underbara klasskamraterna (som igentligen är ett ganska "fult"ord, "min klasskamrat" ner usch <3) ner till Gotlands skönhet: Glassbaren.
Efter Glass, Sol, Havet och en lycklig suck for det upp igen till den väntande bussen<3
Sen har jag helt enkelt bara tagit det någerlunda lugnt + plugg.
 
Del 3:
Haha det blir visst en del att skriva om nu när man har varit ute i öknen kallad bloggtorkan.
Iallafall så tänkte jag skriva om den ultimata vardags-frukosten som igentligen kanske inte är så väldans nyttig men ja det går ju att fixa till. Jag är helt beroende av det och trycker i mig det som mellanmål lika som frukost.
Nu är ni säkert väldigt nyfikna så "lyssna" noga:

Man behöver:
 
Ett paket vanliga K-special
Och
En jordgubbsyoghurt, valfritt märke.

Så färdigt!
Nu behöver man bara ta en skål, lägga i K-special så att ja minima så att botten täcks sedan hälla på så mycket yoghurt så att PRECIS täcker flingorna, perfelt!


Haha nej som ni kankse märker så är det lite försent för mig så jag borde nog avsluta här <3
                   
      (Gammal sommar<3)

PS
Jag saknar dig också Emilia, vi borde ha hörts idag, attans!
Men ja jag ska försöka ringa imorn/övermorn <3

Hälsningar Emma Limosa (Sillen) Djurberg


13 April

Hej Hej!
Hemma från en väldigt skön dag i skolan, är inne i en period nu när jag tycker att skolan inte suger, vilket känns väldigt skönt! Haha. Det går väldigt bra och allt känns så lätt och roligt, får väl bara hoppas att det hå¨ller i sig lite längre än veckan ut!

Igår fick jag ett MVG också och det är ju alltid lite kul!

Men jag har egentligen inget vettigt att säga, ville bara skriva lite, har nämligen världens plan! Eftersom att om jag skriver på som sjutton så kanske Emma känner sig tvingad att skriva hon med och jag älskar det! Alltså, inte det att hon ska bli tvingad utan att hon skriver ;)

Förövrigt saknar jag henne jätte mycket!! När man umgås med henne i 5 dygn och sen bara lägger av blir det välidgt tomt efter ett tag och jag är uppbokat hela veckan framåt...Men kan kanske få med henne på Gudtjänsten i Söndag, kombinera nytta med nöje alltså :D Haha

Min komande vecka:

Tisdag (Idag): Fotbollsträning & Engelska (bak)läxa...
Onsdag: Distriktsträning
Torsdag: Fotbollsträning
Fredag: Fira min (ingifta)morbror!!
Lördag: LEDIG!!! Fast nu i stundens skrivande känns det som att jag har fotboll då med...
Söndag: Förhoppningsvis blir det Gudtjänst så jag blir av med dessa 20 gånger!!


//Räkan (som saknar sin Sill!)

Godmorgon!

Gomorgon på er!

Jag älskar verkligen mornar som den här, när man både kan sova till 7 och slippa stressa runt och komma fram till skolan helt dyngsvett! Nej, nu hinner jag ju t.o.m sitta här och skriva lite, perfekt!

Har egentligen inget att säga förutom att bloggen nu är min och Emmas prio 1 men ja, vi får väl se hur det går med det. Har annars inga speciella planer på dagen/eftermiddagen/kvällen utan ska nog bara ta dte lugnt och förhoppningsvis se något avsnitt på Army Wives när jag kommer hem :D

 

Nej, nu måste jag skynde mig lite haha, blir alltid såhär....typiskt.

 

/Räkan


Ombokat! :D

Hej Hej,

Idag kom jag hem efter 5 dagar på en buss med Emma. Haha det har vart extremt kul och om det blir en sammanfattning här på bloggen vet jag inte men isåfall skriver vi nog den tillsammans, jag gör det iallafall inte nu!

 

Har en annan extremt rolig nyhet att berätta för er som faktisk kom som en ren chock för mig idag!! Och jag säger bara en sak; Att om ni ska överaska mig eller något liknande så gör det INTE över telefon...

Jag ringde nämligen mamma när jag och Emma satt på Folkeryds I Burgsvik idag och gissa vad hon berättar!!?
Jo, hon berättar att vi inte ska åka till Thailand över Jul/nyår utan vi ska till...aa, gissa...MEXIKO! HAHA det ska bli så grymt roligt! Thailand har aldrig lockat mig men det skulle ju givetvis tycka att det var väldigt roligt att åka dit och resan var ju bokad och jag längtade väldigt mycket men så idag är resmålet ombokad och hotellet nytt...HAHA VI SKA TILL MEXIKO! Kan fortfarande inte fatta det!

Men nu ska jag nog gå och knyta mig för jag har träning tidigt imorgon! VERY NICE!

 

/Emilia

 

 


Vad menas med Bussluff?

Hejsan, kom nyss hem från en helt underbar kväll/natt gudtjänst! Skrattade så jag grät vissa stunder för som Emma (G) sa så hände det mycket oväntat!! Haha.

Men anledningen till att jag skrapar ihop min sista energi till ett inlägg såhär sent är att jag såg en kommentar och kunde inte låte bli att svara.

Vad menas med Bussluff?

Ja, egentligen är det väldigt dumt att vi inte förklarat detta eftersom det är helt unikt men vi har helt enkelt inte räknat med att så många ska läsa den här bloggen förutom kanske de som känner oss och de vet definitivt var som menas med Bussluff men självklart så kan jag berätta lite kortfattat.

Det började med att Emma och jag bestämmde att vi ville åka på Tågluff när vi blir äldre men vi orkar ju såklart inte vänta så förra året , ungefär den här tiden på året skulle jag tro, så bestämmde vi oss för att åka på Bussluff, vilket betyder att vi åker runt med buss till olika platser och socknar här på Gotland. Detta kräver månader med planering för att vi ska få ihop ett bussschema som tar oss till de stället vi vill till, när vi vill. Förra året så var det en stor höjdpunk och rankars nog definitivt som topp 5 i min "Årets höjdpunkter" lista!

Detta är allstå bussluff, den som undrade :D Har du eller någon annan någon mer fråga om vare sig detta eller något annat så är det bara att höra av sig :D

~Räkan


Glad Påsk Önskar R (och säkert S också)

Hejsan och Glad Påsk alla påskkärringar, påskgubbar och påskharar (och alla kycklingar förståss)!

Idag har det hänt mycket! Var bl.a på stan och fick tag på världens snyggaste vårjacka, Army inspirerad och precis vad jag ville ha!
Men dagens stora nyhet är att jag FÅTT SOMMARJOBB! Eller ja, jag tror iallafall det :D

Hela alltet var en mycket märklig upplevelse...jag kom dit, till ett rött hus och såg väldigt slitet ut, jag fick komma in men dock "vänta-ett-tag-och-känna-mig-som-hemma" medans han fortsatte med sin andra besök. Jag satt i hans (en gammal gubbe i 60+ års åldern, snacka om att jag var rädd) ganska slitna och "pensionär-luktande" hus. Och jag måste verkligen säga att det vardagsrum säger mycket om en...Nu visste jag ju detta innan men även om jag inte gjort det så var det inte svårt att list ut att han vart lärare då två hyllor av tre var fullproppade med franska böcker, geografi böcker, pedagogik böcker och massor av annat. En hängiven lärare alltså...den tredje hyllan fylldes av musikböcker i alla dess slag och jag hörde även lite skum musik från ovan...Vi gick ut och kollade på området och har pratade på om jobbet och olika uppgifter sen kom det som kändes mest udda...Han bjöd upp mig till sitt sovrum där han la sig (eftersom han tydligen har ont i ryggen) och jag fick sätta mig i en fotölj framför och höra på hans babbel och vips, utan att jag behövde göra mer än att skratta, nicka och berätta lite om min släkt (eftersom han har fått en klocka som min gammel morfar tydligen ropat in på någon aktion...Haha Emma, jätte konstigt eller hur :D Haha) sen fick jag jobbet :)

Nu ska jag snart in till K & P för lite påskfirande med ingen påskmat at all, väldigt skönt! Det blir istället grillat och tzatziki :D Perfect!
Sen kl 20.30 ska jag iväg till kapellet och gå på en gudtjänst som jag tror kommer bli otroligt mysig och jag kommer säkert få lite gåshud när underbara & älskade Emma ska sjunga :D 
 
Och imorgon väntar fotboll, fotboll, fotboll. 2 matcher blir det för min familj imorgon, underbart sätt att avsluta denna påsk! <3

~Räkan

Emilia ;)

Nu till sommaren har jag bestämmt mig att bli mycket bättre på det här, hur nu det sak gå till eftersom man vill vara ute hela sommaren, dag som natt. Iallafall, så ska jag försöka att hålla det lite mer regelbundet.

Det har somvanligt hänt en del sen jag skrev sist.

  • Jag har vart på mitt första "läger" med P18, i Fårösund var vi och det var underbart även fast jag har lite små problem med mig själv som jag märkte att jag verkligen måste jobba med!
  • Påsken har satt igång lite smått vilket betyder extremt mycket med konfan...under hela påskhelgen ska jag gå på 4 viktiga gudtjänster...men som tur är har jag redan gått på 2 och jag har bara 1 kvar eftersom jag inte kan på påskdagen eftersom...
  • Jag ska spela min första match med P18's 94:or. Ska bli jätte spännande och kul, fast självklart är jag lite nervös också :D

Ja, långt ifrån allt men något som bara poppade upp.

Bussluffen ligger också väldigt nära till hands, på Tisdag drar vi nämligen iväg och det ska bli så enormt roligt och vi ska vara iväg mycket längre än förra gången då vi räknar att 2 1/2 dag var bussluff medans 1 dag verkligen var att åka buss, men den här gånger ska vi istället fara omkring och åka buss i 5 dagar!! Ska bli såååå roligt! Men jag känner mig faktisk lite småstressad eftersom vi inte är klara med planeringen än och vi åker om 3 dagar  + att vi, precis som förra året, inte har kollat med ett boende än , men det löste sig förra året så det löser sig nog i år igen! :D

Och bara för att medela er så är ju Bussluffen min och Emmas prio 1 just nu men så snart den är klar så kommer en ny design till bloggen vara prio 1 såklart :D

~Räkan


RSS 2.0