fotboll

Nu är det mycket pågång och Emma åker imorgon och vi har inte sätts på hur länge som helst och vi kommer inte ses på hur länge som helst!! :(

Annars är det lite läxor och prov men mest är det fotboll just nu...

Idag har jag tränat.
På Onsdag är det två träningar efter varanda, 3 timmar sammanlagt. En teknikträning och en "vanlig".
På Torsdag är det KM vilket jag aldrig vart med på förr i P18 så det ska bli jätte kul.
På Fredag åker jag med distriktslaget till Igelfors på läger och kommer vara där Fredag-Lördag-Söndag.
På måndag är det kanske träning.
På Tisdag är det match.

Efter det ska jag ta två djupa andetag och fortsätta leva hade jag tänkt :)

/Emilia


Ett litet inlägg.

Hejsan!
Nu sitter man här vid datorn efter skolan som vanligt.
Det slog mig just att jag ska åka till Malmö imorn och att jag nr 1 inte packat ett dugg och nr 2 har alla dom sakerna hos mamma, attans! Jag måste alltså ringa min mamma, sno hennes tid och tvinga henne packa mina saker som det bortskämda barn jag inte vill va, förlåt mamma :)

Efter att ha jobbat hos farmor och farfar i helgen har jag på ett mirakulöst sätt blivit någerlunda "rik" igen, så nu känner jag en sådan här härlig känsla att vilja gå in varenda affär jag ser, tex så har jag fått lukten efter Vampire Diaries böckerna, efter att BEATRICE ( haha se vad fint jag nämner ditt namn Bea här i bloggen!) fått trean, eller varför inte ballerina skor eller converse eller mm i oändlighet.


Allas älskling!



Vem kan inte bli glad över den här låten?
Inte jag iallafall, det här kommer bli en av alla dom låtar som gör sommaren!

Hälsningar Emma Limosa (Sillen) Djurberg


Regn...


Hejsan!
Vilket otroligt pissigt väder det har varit idag!
Regn, regn, regn  och vänta kan det vara regn.
 Jag och min familj är just nu och hälsar på min farmor och farfar här i Västervik så när jag och min lillebror var ute idag kunde vi inte låta bli att häpna över alla dessa vad kallar man dom (?) snäckor? Snigelsnäckor...
Barnslig som jag är kunde jag inte låta bli att hjälpa brosan att bygga upp ett litet  "Snigelbo" för dom allihopa, haha <3
Vi har oxo varit på Bokia med farmor och ja man borde inte släppa in oss där, vi stor shoppa för nästan 900kr!


Det börjar ju dra ihop sig till skolavslutning (eller ja det kanske är en liten stund kvar men ändå) så man borde börja hålla ögonen öppna efter skolavslutnings kläderna.
Jag har igentligen aldrig haft problem med att hitta det eftersom dom så lämpligt hängt där mitt framför ögonen på mig flera månader innan, jag har inte behövt leta. Men nu så ser det faktist ut som om jag borde börja, så några tips? 

Hälsningar Emma Limosa (Sillen) Djurberg

HAHA!

Hej! Har egentligen inte alls tid att sitta här eftersom jag ska iväg på match men jag måste skriva det här så att jag inte glömmer.

Jag var hemma vid Emmas mormo/morfar idag på eftermiddagen och såhär lät det:

Emma- Nej, det är bara 10 minuter kvar tills du måste gå...
Emilia- Man vadå, hur mycket är din klocka, min är bara 5 över halv.
Emma- Jo, det är min med...
Emilia-....
Emma- Ja juste, det var jag som skulle iväg....

HAHAHA

Och sen....

Emma- Onej, mamma kommer döda mig!
Emilia- Varför?
Emma- För att hon står utanför ditt hus.
Emilia- Mitt hus!? Vad gör hon där!?
Emma- Jag sa att vi skulle gå dit för 10 minuter sen...

HAHAHAHA

Ohh, gud vad kul det var! Dagens skrattattack! Verkligen!

Nej, nu måste jag gå, hejdå :)

/Emilia

HAREMSBYXOR!!! <3

Godnatt borde jag väll egentligen säga men eftersom dte låter lite fel så säger jag Hej istället!

Sitter nu i min säng med min nya stora kärlek runt benen - HAREMSBYXOR!
För några timmar sen hade jag aldrig ens tänkt tanken på att sätta på mig ett par, det är inte riktigt min stil men när jag hittade ett par på H&M i Globen (Ja, jag har ju faktiskt vart i Stockholm idag) som var otroligt billiga så slog jag till, ett par grå, helt underbara!


Mina ser inte riktigt ut såhär men nästan! :)

Det roliga är att jag köpte dem utan att testa dem, så det var en rejäl chansning men eftersom de bara kostade 99 kr så spelade det ju ingen roll. Men när jag går in i samma H&M butik (fast övervåningen) så hittar jag ett par till (detta är alltså några minuter efter) och de såg lite snyggare ut faktiskt, så jag börjar fundera på om jag ska lämna tillbaka de grå och bara ta de svarta som jag precis hittat, men jag provar, båda de köpta grå och de icke köpta svarta. Gissa vilka det blev..?

BÅDA! Haha och jag ångrar det inte en ända sekund! Det är liksom guds gåva till männskligheten ungefär! Jag vill liksom inte gå och lägga mig nu för då måste jag ta av dem... :(

Så mitt absoluta favoritplagg just nu är definitivt haremsbyxan! Men jag tror också att det är ett plagg där man måste våga lite, jag tror att många "skäms" för att synas med dem på eftersom de egentligen är helt knäppa. Men jag har korsat den tröskeln förr och jag har redan gjort det med dessa byxor för de är sååååå sköna!!

/Emilia


RSS 2.0