Uppsatts...

Det finns äntligen hopp om sommar och vår! Idag kom doften, ni vet, doften av sommar och vår. Jag älskar den men det kändes lite märklitg att titta ner och se snön...eller man behöver ju inte ens titta ner! Den finns överallt!
Och det är inte ens kallt ute! Har gått från praon ner hit till Almedalen och jag frös inte om fötterna även fast jag bara har ett par slitna converse. :D Tjihoo!

Men helt bra är det ju förståss inte, jag har två st uppsattser som ska vara inne på fredag! Den ena är jag nästan färdig med, ska bara skriva några sidor till och fixa med bilder och så men den andra, om Franska Revolutionen har jag knappt kommit halvvägs med!
Så vi får väl se hur det går. Men nu har jag iallafall suttit här ett tag men jag har ändå knappt kommit någonstans...Men jag får väl jobba lite mer hemma, imorgon innan praon (börjar kl 10) och efter och så får vi se hur långt det räcker. Nu ska jag gå runt här och se om jag hittar någon rolig bok och sen ska jag bege mig hemmåt :D


HEJHEJSANHELLOHOLA



Nu vill jag verkligen komma igång att skriva igen. Har faktisk saknat det lite men samtidigt har jag inte haft inspiration eller tid eller ork för den delen.
Men under tiden som gått har det faktisk inte hänt så otroligt mycket.

  • Vart i Eskilstuna på Sm-slutspel och det gick faktiskt förvånansvärt bra även fast vi förlorade alla våra matcher.
  • Fått en Ipod för att jag är så duktig haha, ser egentligen inte vad jag gör bra men kul att få den iallafall :D Har med mig den överallt just nu!
  • Spenderat MÅNGA timmar med Emma och jag är så stolt över oss att vi faktisk klarar av varandra (det lät väldigt fel men hoppas ni förtsår) trotts att båda hade massor med plugg och aktiviteter. Jag vet inte med Emma men jag hämtar iallafall ganska mycket av min energi från henne.
  • Det har kommit massor med snö här på Gotland så de har byggt en stor stor snöhög på en äng någon km från mitt hus. Och jag slår vad om att den kommer ligga kvar till i midsommar!!
  • Bokat en resa till Thailand i Jul/Nyår. Jag älskar att resa och just nu skulle jag verkligen döda för att få ha en resa att se framemot om jag inte nu hade det, men Thailand? Det har liksom aldrig lockat mig sådär baota mycket som kanske Afrika eller typ Fillippinerna men det kommer verkligen bli super skönt och få nu för er att jag inte vill åka för det vill jag verkligen! Hatar nämligen folk som INTE längtar efter att få resa iväg när de faktisk har chansen!!
  • Börjat läsa "Snabba Cash" och jag är fast! Det går långsamt men den är hemsk, spännande och väldigt underhållande!

Ja, sådär ja! Nu tror jag att vi är ikapp. Iallafall lite. Är också så ofantligt trött på skolan och allt plugg! Vill bara ha Svenska och Engelska!! Men nu är det väldigt bra eftersom vi har 1 veckas prao och det har bara gått 2 dagar så jag har alltså mer än hälften kvar! Tjihoow! Jag praoar på Gotlands Fotbollsförbund och även fast det är ett kontorsarbete som jag egentligen inte alls vill ha i framtiden så är det väldigt roligt!!
Så det håller jag på med den här veckan, sen har jag Sportlov nästa vecka och det ska bli väldigt roligt. Emma och jag har redan börjat knåpa ihop en massa planer så det ska bli en jätte mysig vecka! Ska t.ex fira alla <3 dag eftersom hon var i Eskilstuna då, så vi har sjutit fram det lite och jag längtar!! :D

Nej, nu ska jag fortsätta på 1 av 2 uppsattser som måste vara inne på Fredag.

Gonatt!

//Emilia


?

Emma är lycklig, jag var lycklig. Nu vet jag inte vad som händer längre...

Lycklig, så ofattbart lycklig <3

Hejsan!
Jag vet inte varför men jag är så obeskrivligt lycklig just nu!
Det känns som om allt går på, allt jag oroar mig för löser sig och ja jag är väldigt nöjd med den jag är just nu<3
Haha idag som så ofta (<3) var jag med Emilia, vi gick lite på stan, jag köpte (något!!!) ett par jeans.
Dom är så underbara och det var ett riktigt "meant to be-moment" som Emilia så fint kallar det.
För det första för att dom var så billiga (99kr) så fin färg och för att mitt favoritlands flagga smyckade yttersidan av fickorna inne i byxorna :D
Vi gick och fikade och ja jag ska inte rekomendera ett intag utan stopp av mat under en hel dag(!!!). Efter att ha ätit så mycket som jag faktist hade gjort under dagen var jag säker på att jag skulle svimma eller något ännu värre när vi skulle lämna fiket. Men ja som vanligt löser sig ju allt så allt har gått bra och ingen i min omgivning har ännu blivit attakerats av kräks i snabb hastighet.....ännu :D

Hälsningar Emma Limosa (Sillen) Djurberg

En liten söt bild från i höst                              Emma Djurberg       ©

Vampire diaries

Jag har tänkt skriva lite om ett par av mina favorit serier just nu, eller ja min favorit serie kommer ju alltid att vara Robin Hood men ja utöver det :)

jag börjar med den jag nyaste, och om ni kollar på titeln så kan ni nog gissa vilken :)

          
Vampire Diaries
Haha den kan man verkligen kalla ny, jag såg dom första 3 avsnitten igår men jag är redan fast!!!
Den handlar ju som sagt om Vapyrer och ja "huvudpersons vampyren" måste jag nog erkänna lite "Edward-Aktig".
Aja istället för att själv försöka sitta och förklara tar jag helt enkellt "Handlings beskrivningen" från tv6.se:

Det är Elenas första dag tillbaka på Mystic Falls High School sedan hennes föräldrars tragiska död. Tillsammans med sin moster Jenna, gör Elena sitt bästa för att ta hand om hennes yngre bror Jeremy. Hennes första dag i skolan är precis så jobbig som hon förväntat sig, men en positiv överraskning väntar henne, det har börjat en ny kille på skolan som heter Stefan och han är garanterat inte som alla andra. Elena blir rörd av faktumet at Stefan på något mystiskt sätt verkar kunna relatera till det hon gått igenom. Vad Elena inte vet är att Stefan är en vampyr och måste ständigt motstå lusten av hennes blod. 

Deras förbindelse växer sig starkare men Stefan har en äldre bror som inte är lika barmhärtig och han gör allt för att sätta hinder för deras relation.


Som sagt lite omvänd twilight, men man ska inte dömma den, den helt ofattbart bra!!!!!

Går på sexan kl 20.00 på torsdagar, Du måste SE!!!



          

Som då titeln skvallrar om skriver två av huvudpersonerna dagbok, jag som då oxo skriver kan inte låta bli att jämföra.
Jag har haft som mål att skriva om varje dag i ett helt år och sen när det året har gått bestämma mig om jag ska fortsätta eller inte.
Min tanke från början var ju förstås att skriva om alla mina känslor och förhoppningar mm men det slutade självklart med att det ända jag skriver om är hur dagen har varit och vad jag har gjort.
Ofta blir det ju oxo så att jag inte har tid att skriva och jag får hålla på att skriva ikapp. Jag menar senaste gången fick jag skriva ikapp drygt en månad!!!
Vad håller jag på med?
Jag känner ändå att jag inte kan bryta mitt mål utan måste fortsätta (?!) Men ja det är bara tills i april.

Som sagt det jag ville ha sagt var att nu efter den här serien ska jag verkligen försöka skriva varje dag utan att halka efter och nästan bara skriva om känslor mm och inte iallafall bara om vad jag har gjort <3
Önska mig lycka till<3

Hälsningar Emma Limosa (Sillen) Djurberg





           


En underbar fredag...<3

Dessa underbara (fre)dagar , med Emilia, god middag, gården, film mittinatten (ja igentligen One Tree Hill men Emilia har visst lånat ut den just nu så det får nog bli Greys anatomy<3 )
Kan det bli i bättre...<3
Jag är så glad, idag tog jag äntligen plånboken till och köpte min älskade älskade älskade svarta kavaj som Emilia har likadan för bara 100 kr när den igentligen hade kostat 499 kr!!!

Och en underbar blus på Kappahl för mitt presentkort så nu har jag bara 200kr kvar :D

VILA Army Short Jacket

Hälsningar Emma Limosa (Sillen) Djurberg




1 Februari

Så, då var den roliga helgen över för iår...
Och helt plötsligt finns det inget att se framemot ni i veckan...Kanske om man kommer med till Eskilstuna och så har jag ju påsklovet! För om allt går i lås så kommer jag och Emma bussluffa då och äntligen få göra det till en tradition! Har längtat super länge nu! Vill också planera in en tjejmiddag men ingen verkar vara hemma...

Men jag får hoppas att Emma och jag börjar sätta ihop ett schema, bara det är ju så otroligt kul men också väldigt jobbigt...Vi funderar också på att vara borta ännu längre än förra året och det kräver ju såklart ännu mer planering...Förra " gången var vi borta 2-3 dagar varav 1 var mycket buss, och då planerade vi i månader innan och fick ändra schemat nästan 3 gånger!!

Men iallafall så längtar jag otroligt mycket och hoppas bara att Emma är på ön!
Hon har nämligen blivit väldigt involverad i "Ung i Kör" och "URK" så vi får bara hålla tummarna att hon är hemma då!

Nu ska jag snart kolla på familjen Annorlunda och gjorda Bild läxan...Lite märkligt att dte hänger ihop...eller hur!?


I'm back!

Hejsan!
Är tillbaks på gotland (från malmö) och ja allt känns som om det bara flyter på.
Som man kanske märker ligger jag lite efter med skrivandet jämfört med Emilia, men men jag kommer kanske (aldrig) ikapp :D

Nej vad ska jag skriva...




99 times med Kate Voegle <3

Hälsningar Emma Limosa (Sillen) Djurberg

RSS 2.0