HAHA SPÖREGN HAHA

HAHA känner mig så himla lycklig, även fast jag nog inte borde det.
Hela dagen idag och igår kväll/eftermiddag så har jag kollat på Grey's Anatomy och här kommer straffet...Jag ska ut och springa (det är väl helt okej) i SPÖREGN (INTE OKEJ!!) Haha, men ändå så är jag så himla lycklig!

Det går verkligen bra nu, eller vad säger ni? :D <3


Räkan <3


Slappdag i min ensamhet <3

Hejsan!
Detta har verkligen vart en riktig slappdag... Kl är 14.35 och jag går fortfarande runt i morgonrock, mysigt...<3
Nu på förmiddagen har jag mest, med älskade lillasystern (2år) hållit på med att sortera och göra i ordning alla dessa barbies, leksakshästar och mini babybornisar.
Haha det har tagit ett tag och nu när jag nästan är klar har jag hur många sådana här småsaker som ingen vet var dom kom ifrån, vad dom är för något och inte heller vad man ska ha dom till, som helst utspridda över hela golvet.
Lillasystern lämnade en för en bulle för sig en timme sedan och ligger nu och sover och här sitter nu jag på golvet i mitt rum och spekulerar lite om vad jag ska ta och göra nu :)
/Emma Limosa (sillen) Djurberg

Känner ni vändningen i luften..?


Hejsan!
Den här veckan har inte varit bästa precis, igentligen utan anlednig men tonåring som man är så ja blir man deppig för ingenting.
Jag tappade en av mina linser när jag hade den i mitt öga ( !?) så jag har fått gå runt i mina hatade glasögon hela vecka och ja töntigt nog kan det ha varit en av mina patetiska anledningar.
Nej slut med klagigheter, tack vare Emilia som jag var med idag fick hon mig att kunna känna min posetiva vändning (som är så bra på att få fram) så nu är jag lika lycklig som jag borde vara!

Emilia och jag har slagit vad (!) och denna gång tillochmed om pengar !!!
Vadet är att vi slagit vad om hur länge det tar tills snön som ligger i en GIGANTISK hög i utkanten av stan smältit bort. All snö som fraktas bort från stan läggs där så ja den är som sagt gigantisk.
Jag tror då att allt kommer vara borta tills den 31 april och Emilia tror att allt kommer ligga kvar ja efter det, kankse tillochmed till midsommar. Puh jag känner lukten av vinst eftersom det kommer regna hela helgen :D
Den som förlorar kommer att bli tvungen att bjuda på bio+tillägg!

Förra helgen hade vi värdens renoverings dag, renovering på dockhuset :)
Och det behövdes verkligen...
Eftersom jag när jag var liten inte hade varit precis rädd om det var ungefär allt trasigt och mitt lilla samvete behövde verkligen att jag skulle laga det. Så ja vad gör man inte för samvetet....
Medan jag gjorde det tapetserade mamma om (i dockhuset då):





















Hälsningar Emma Limosa (Sillen) Djurberg


13 Mars. Update

Haha, Har haft en väldans lust att skriva här...men ändå inte. Konstigt när det blir så!

Men ni har inte missat så väldans mycket förutom att jag gick VG på båda uppsattserna som jag var så orolig för så jag är väldigt glad för det!
Emma är just nu i Stockholm (eller nått, fastlandet iallafall) på ett Årsmöte med URK tror jag...eller nått sånt. Försöker sätta mig in i det men än så länge är det bara förkortningen URK som fastnat i huvudet, sen vad det står för har jag också glömt bort men det behöver man om man kan förkortningen så tror alla att man också vet vad det betyder och så får man faktiskt göra ibland ;)


Men hon kommer iallafall hem inatt så imorgon ska hon ta mitt gudtjänst-pass eftersom jag ska ut till Slite på spelarutbildning, skit skoj! Sen på eftermiddagen ska jag träna med laget också...löpning vilket jag är lite orolig för eftersom jag helst inte vill upptäcka vilken dålig kondition jag har just nu men men...man måste ju börja någonstans.

Ska försöka fixa iordning bloggen också men den här veckan kommer det vara fullt upp med skola, träningar och PLANERING AV BUSSLUFF!! Vi har knappt kommit igenom första dagens förmiddag och vi åker om 2 veckor!? Så jag börjar bli rejält stressad!

Men...jag sjuter ju alltid upp mina problem så med det säger jag GONATT! :D

/E. S


Jag börjar NU!

Hejsan!
Såg precis ett avsnitt av "Dr Phil" om läget i Haiti och hur skulle man kunna att INTE bli berörd.
Det känns så hemst att kunna leva i en helt vanlig vardag när folk bär på så mycket sorg och smärta.
Ändå gör man ingenting, varför gör jag inte det?
Varför sitter jag och håller på mina pengar som ändå bara kommer gå till kläder eller en ny film, när folk verkligen, verkligen behöver dom?!
Jag menar även fast man lägger i bössor och i kyrkkollekt och jag vet inte vad känns det inte tillräckligt!
Och det är inte bara nu när något sånt här har hänt, folk behöver ju hjälp hela tiden, nej jag ska verkligen försöka att börja skicka pengar!

Jag har nu också verkligen bestämt mig för vad jag ska arbeta och sträva efter i mitt liv:
Att helt enkelt behövas, jag vet inte om det låter själviskt men det jag menar är att hjälpa människor/djur /naturen och att kunna veta att man räddar någon som har det sämre, att man gör skillnad.


Hälsningar Emma Limosa (Sillen) Djurberg

RSS 2.0